Tuesday, 28 May 2013

...ett litet får


Förra veckan var det avtackning för en kollega som slutat på jobbet. Hon har också precis slutat ha får, så jag tänkte att hon skulle få en liten får-ig present som minne. Efter försöket med tranan var jag sugen på mer tovning , så jag försökte mig alltså på att nål-tova ett får. 

Från vissa vinklar ser det lite mer ut som en råtta...men. Jaja. Tanken är att det ska vara en behornad tacka, men äh.. det var ju första gången.

Först gjorde jag ett skelett i ståltråd, och täckte det med hockeytejp för att få en skillnad mellan ben/horn och kroppen. Sen täckte jag helt enkelt skelettet med ull, och tovade fast den. Inte helt lätt där skelettet låg nära ytan, men det blev rätt OK tillslut. Ingen skala på bilderna, men det är ca 15 cm långt ungefär. Nu är jag sugen på att försöka med nåt större!
5 comments:

Sarah W said...

Så fin, jag älskar får! Duktig du är!

maria carlander said...

Så himla fin!

slingerbult said...

tack! det är helt tokigt vad roligt det är att tova!

الصفوة جروب said...

شركة تنظيف كنب بالقطيف
شركة تنظيف مكيفات بالقطيف
شركة تنظيف مطابخ بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف

الصفوة جروب said...

افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

______________________________________________________________________________________________________________________


شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف