Friday, 20 February 2009

Fem saker jag inte kan vara utan..

Clara skickade mig en award igår.. och till den hör att lista fem saker man inte kan vara utan, kul idé!


...tänker inte vara djup och säga sånt som kärlek, god hälsa, vänner och liknande, för det är ju uppenbart ändå. Jag kör på fem saker som jag vill ha i min vardag för att den ska bli så trevlig som möjligt! Här kommer de (utan inbördes ordning):

  • Hantverksmaterial såklart, särskilt garn, och tillräckligt med fritid att ägna mig åt det (ptja..det var väl ganska uppenbart ioförsig).
  • Naturen (kanske uppenbart det också, må det sen vara krukväxter, sniglar eller älgar, får jag inte en daglig dos natur blir jag deppad, blek och dum i huvet).
  • Musik (lyssna, spela eller sjunga är skitsamma men det måste finnas..hela tiden nästan. Sa jag att jag ska skaffa mig ett dragspel till våren?).
  • God mat. (nothing fancy, det räcker med gröt, men det måste vara gott! 12 års skolmatspotatis har satt sina spår..äh. skämt åsido: Det känns som den ultimata i-landslyxen att kunna unna sig att bara äta god mat, and I do!)
  • Böcker (Det finns knappt nåt bättre. När jag blir stor ska jag ha eget bibliotek. Sådetså!).


Jag skickar inte awarden/utmaningen vidare för det finns så himla många bra och intressanta bloggar där ute som jag gillar så jag får proppstopp i huvudet och kan inte välja. Ni är fina allihop. Basta.

3 comments:

Lovisa said...
This comment has been removed by the author.
Kristin said...

Räknas inte dina dubbla bokhyllsrader av böcker som ett bibliotek?? Måste du bli stor också?
(råkade först publicera det här med min systers inloggning, så jag tog bort det)

slingerbult said...

1. man måste bli stor
2. man måste ha ett helt rum dedikerat till böckerna--
dåå har man ett bibliotek :)