Monday, 16 March 2009

besvär av olika slag

Efter ett angenämt besvär (presentation av min kandidatuppsats) och ett mindre angenämt (vinterkräksjuka) varav det första gick fint och i princip är avslutat och det andra har börjat ge med sig har det dock inte blivit mycket pysslat och inte mycket annat gjort för den delen heller.
Återkommer när allt är lugnt (lugnare) och mindre gungigt!

(förövrigt trodde jag att jag tappat all lust till att sticka spetssjalar, men när jag ser Aeolian shawl så vet jag att jag inte kommer att kunna stå emot. Samma designer som förra årets Laminaria, estniskt sticksätt och samma referenser till naturen och biologi. Vad mer kan en nörd begära?)

3 comments:

maertha said...

GRATTIS! till det trevliga alltså, det andra får jag skicka sympati till...

och om jag får fråga, hur sjutton stickar man en alg? :)
puss!

fröken c said...

oh, i wish att jag också hade en färdig uppsats att presentera *suck*

Du, en helt annan fråga till dig sedan när saker är mindre gungiga:
Du är ju en händig människa som växtfärgar. Om inte jag minns fel så har du färgat med krapp, och det blev en djuriskt snygg färg. Vart hittar jag krapp? när på året växer den?

Kristin said...

duktigt pa presentationen och se till att du blir ompysslad av folket dar hemma sa att kraksjukan kanns mer hanterbar. onskar att jag kunde handla mat at dig och pyssla om som du gjorde for mig i somras. Komma hem gor jag dock inte an pa ett bra tag. Eller iaf en manad. Men hey, en manad gar ju fort nar det e var!!