Wednesday, 9 May 2007

tenta och klänning

Nu sitter jag vid datorn igen och jag skriver tenta i statistik, igen. Det hade jag alldeles glömt bort att jag skulle men som tur var råkade jag kolla i min kalender imorse och se.. hemtenta, inlämning 15 maj, men jag satsar på att bli färdig imorgon så jag får vara ledig i helgen. Halva är klar, hu!
Helgen kommer bli fullsmockad med roligheter. Kusin kommer, Peps Persson spelar, jag har blivit lovad rabarber från flera håll samt middag och jag ska hålla i en exkursion för nationens räkning. Inget handarbete så långt ögat når, men det hör till säsongen.. det är så svårt att hålla på med pyssel hela tiden när man inte sitter still :)


Sista fältdagen för den här veckan idag. Det regnade nästan inte och vi hann sluta ganska tidigt.
Fick ett ryck efter skolan och gick in i en klädaffär (iklädd fältkläder dvs Mycket-Smutsiga-Byxor och orange HellyHansen.. gissa om expediterna tittade) och hittade en jättesnygg klänning efter ungefär 5 minuters letande, så nu har jag något att vara fin i till min brors student (och Nils brors student också för den delen). Kände mig som en ovanligt lyckad klädköpare eftersom jag nästan aldrig går i klädaffärer och sällan hittar något jag trivs med när jag väl gör det.

1 comment:

Kajsa said...

Grym shoppingrunda av dej! Jag måste verkligen få se klänningen. Du kanske kan ta en bild av den, för jag antar att du inte kommer ranta runt i den i skolan om det är en "gå på student"-klänning :)

Kram